Bericht schrijven >

Leuk hoor! Zie foto.

Ruud
samen met mijn 3 vriendinnen een heerlijke high tea gehad bij jullie. We boften dat het mooi weer was en we lekker op het terras konden zitten. De high tea was zeer geslaagd en een perfecte start van ons vriendinnenweekend!! Bedankt!

Jeanette Wijling
Ik was bij de lammetjesdagen en hat was super leuk.

Floor
Dit weekend bij jullie op bezoek geweest, super genoten van de rondrit met de paardentram door het mooie landschap, veel bijgeleerd van de rondleiding die met veel passie wordt gegeven, mijn vrouw heeft haar hart verloren aan een lammetje :), en lekker gesmuld van de lunch! Wij komen zeker terug! Een aanrader!

marc clicteur
Dank je wel Yvonne, Rens en lieve bediening !Wat hebben wij een leuk feest gehad !!eerst lekker buiten kunnen zitten,met koffie,bolus,speciale bieren enz.en daarna genoten van een perfect verzorgd warm en koud buffet,ondertussen genietend van het uitzicht op de polder.Ook mijn familie vond het superlekker en héél mooi !!!!
Heel hartelijk dank !

Gustine
Zaterdag schaapsscheerdersfeest heb er zin in!

Henry
Gisteren heb ik samen met 9 (oud) collega's genoten van een bezoek aan jullie bedrijf. Goed verzorgde en smakelijk lunch en daarna naar de stal voor een rondleiding. Erg interessant, we zijn weer wat wijzer op het gebied van schapen. Mooi om te zien dat boer Rens ongetwijfeld alle vele malen over zijn schapen heeft verteld, maar hij dit nog steeds vol passie doet! Aanrader als je in de buurt bent!

I. Aantjes
afgelopen weekend high tea gedaan, heel erg leuk en lekker.
lekker 2,5 uur gesmikkeld en geleuterd.
Voor herhaling vatbaar

witte
  Een wandeling over de Valdijk bij Nisse leverde een verrassende ontmoeting op met de schaapskudde en leverde de basis voor een verhaal in Slik op de Weg, de blog voor de Schelderegio en haar bewoners: http://slikopdeweg.blogspot.nl/2013/10/kudde.html
Hans Koert
editor

SlikopdeWeg
Vrijdag 7 december een kinderfeestje gedaan op de schapenboerderij. Erg leuk. De kinderen hebben genoten en wij zeker net zoveel. Prima verzorgd, we kwamen niks tekort. Ondanks de slechte weersvoorspellingen hebben we het nog getroffen met het weer. Erg positief ook dat er mee wordt gedacht aan een leuk alternatief voor binnen. Kortom, niets dan lof voor de schapenboerderij ! Complimenten ook aan Yvonne voor haar leuke ideeen en de omgang met de kinderen.

Anouk den Dekker


Bericht schrijven >