Bedrijfsuitjes/familiefeesten


Moordspel met hapjesbuffet
Ontvangst met drankje en hapje, rit met de paardentram en onderwijl worden uw gasten verrast met een moord onderweg die opgelost moet worden. Het is het leukst als uw gasten van niets weten en er op deze manier inrollen. Uw gasten zijn onderdeel van het spel en zijn spelers, verdachten en geheime agenten. Alles wordt geheel in stijl aangekleed en verzorgd. Laat het u en uw gasten overkomen. Een niet te vergeten uitje waar nog lang over gesproken zal worden! Aansluitend aan de rit en het spel staat er een hapjesbuffet voor jullie klaar, waar jullie onder het genot van een drankje en een hapje gezellig na kunnen praten.

     


Inhoud hapjes buffet: diverse warme en koude hapjes en 3 consumpties per persoon
Duur 3 1/2 uur 
Kosten EUR 52,50 per persoon 
Aantal deelnemers: 8-20   


Moordspel met avondbuffet; 
Ontvangst met drankje en hapje, rit met de paardentram en onderwijl worden uw gasten verrast met een moord onderweg die opgelost moet worden. Het is het leukst als uw gasten van niets weten en er op deze manier inrollen. Uw gasten zijn onderdeel van het spel en zijn spelers, verdachten en geheime agenten. Alles wordt geheel in stijl aangekleed en verzorgd. Laat het u en uw gasten overkomen. Een niet te vergeten uitje waar nog lang over gesproken zal worden! Aansluitend aan de rit en het spel staat er een avondbuffet voor jullie klaar, waar jullie onder het genot van een drankje en een hapje gezellig na kunnen praten.

Duur 3 1/2 uur 
Kosten v.a. EUR 65,00 per persoon
Aantal deelnemers: 8-20   


Moordspel met avondbuffet incl. drie consumpties a EUR 65,00, keuze uit de volgende mogelijkheden: 

Mosselmenu; 
Kop soep geserveerd met warm kruidenstokbrood, Gekookte mosselen, slaatje-stokbroodje, 2 soorten rauwkost, diverse sausjes en frites, incl. 3 consumpties 

Sate menu; 
Kop soep geserveerd met warm kruidenstokbrood, 2x slagerstok sate in pindasaus, slaatje-stokbroodje, 2 soorten rauwkost en frites, incl. 3 consumpties Wintermenu; Kop erwtensoep geserveerd met oerbrood, roomboter en zeeuws spek, buffet met broodje warme rookworst, zuurkoolstamp, huzarensalade, stokbrood kruidenboter en frites en een heerlijke Italiaanse ijshoorn toe.  


Moordspel met avondbuffet incl. drie consumpties a EUR 67,50 

BBQ menu
Gezellige bbq op de boerderij. Diverse soorten vlees, diverse salades en sauzen geserveerd met stokbrood en kruidenboter en frites.    

Moordspel met avondbuffet incl. drie consumpties a EUR 69,50, keuze uit de volgende mogelijkheden

Menu hartige hapjes; 

Kop soep geserveerd met stokbrood, diverse kleine hapjes zoals: gevulde eieren, geitenkaashapje, asperges in ham, zalm– omeletrolletjes, huzaren/rundvleessalade, warme beenham, warme kip-drumsticks, rauwkost, stokbrood met kruidenboter en frites 

Menu vlees; 

Kop soep geserveerd met warm kruidenstokbrood, buffet met slagershamburger gegarneerd op broodje, slagersstokje sate in pindasaus, opgemaakte huzarensalade met stokbood, frites en een heerlijke italiaanse ijshoorn toe. 


            


Rondleiding op de boerderij
De boer of boerin vertelt op een leuke manier over de schapen en hun leven. Hierbij zijn uiteraard de schapen te zien en er zijn bijna het hele jaar door lammetjes!
Duur 3/4 uur 
Kosten EUR 3,00 per persoon
Aantal deelnemers: 8-20  


Kaasproeverij (schapenkaas) en rondleiding op de boerderij; 
De boer of boerin vertelt op een leuke manier over de schapen en hun leven. Hierbij zijn uiteraard de schapen te zien en er zijn bijna het hele jaar door lammetjes! Daarna vertelt de boerin over het proces kaasmaken, waarna er uiteraard ook geproefd kan worden!
Duur 1 1/4 uur 
Kosten EUR 6,00 per persoon
Aantal deelnemers: 8-20(Grotere aantallen in overleg) 


Rondrit met paardentram in de omgeving;
Met de paardentram met twee prachtige tuigpaarden ervoor rijden we rond de omgeving van Wolphaartsdijk. Vanuit de paardentram ervaar je alles veel intenser en onderwijl kun je gezellig met je gezelschap bijkletsen. De route kan eventueel in overleg worden samengesteld.
Duur 1 1/2 uur 
Kosten EUR 200,00 totaal
Aantal deelnemers: 1-20  


Teambuilding:
Het is ook mogelijk om bij schapenboerderij Wolphaartsdijk teambuilding te doen met uw bedrijf, team of collega's. Een bijzondere dag, waarbij de teamspirit versterkt wordt. Dit kan mbv paardencoaching.

De "problemen en krachten" van het team kunnen naar voren komen dmv paardencoaching